Сучасний вид послуг – переобладнання автомобілів

Якщо власник транспортного засобу вирішив, щоб його авто змінило зовнішній вигляд, він замислюється над тим, як це втілити в життя. Це може бути переобладнання вантажного автомобіля, а може бути переробка фургона в мікроавтобус. Причини абсолютно різні: знайшлася нова робота, яка потребує іншого рівня машину або змінився сімейний склад і потрібен більш місткий транспорт.

У компанії «Автополімер» будуть виконані будь-які роботи, тому що переобладнання автомобілів в Україні проводиться на найвищому рівні тільки тут, завдяки професійним та відповідальним працівникам.

Що можна змінити і який у результаті виходить автомобіль

Звернувшись до переобладнання салону, господар транспортного засобу не тільки змінить призначення та загальний вигляд своєї машини, а й отримає такі її нові характеристики:

  • навантаження, якщо необхідно перевозити вантажі, значно збільшиться;
  • потужність значно підвищиться;
  • розширяться функціональні показники та можливості;
  • використання тюнінгу підвищить безпеку під час руху.

Щоб покращити роботу транспорту, можливий профілактичний огляд електричної проводки, а також її ремонт. Інші ремонтні роботи, які пов’язані зі зміною призначення машини, також передбачені та будуть зроблені за необхідності.

Усередині автомобіля переробка салону мікроавтобуса відбуватиметься згідно з передбаченими роботами. Це і видалення вікон, і їх врізка, якщо потрібні додаткові, ремонт або встановлення різних перегородок, а також встановлення потрібної кількості сидінь або їх видалення. Все залежить від того, який вид автомобіля господар воліє отримати. Якщо передбачається переобладнання мікроавтобуса на вантажний варіант авто, необхідно простір повністю звільнити, тому що потрібен спеціальний відсік, де перевозитимуться вантажі.

Змінюючи зовнішній вигляд машини, будуть змінюватися деталі кузова, тому необхідне подальше фарбування. Воно буде виконане найкращими матеріалами. Від цього та від інших виконаних робіт залежатиме кінцева вартість переобладнання автомобіля. Усі послуги прораховуються та виводиться загальна сума.

Після завершення переобладнання підприємство «Автополімер» видає відповідну  гарантію на виконані роботи та може запропонувати оформити перереєстрацію автомобіля. Це дозволить господарю заощадив свій час та отримати необхідний пакет відповідних документів.

От admin