Site icon Ukraina News

Шугаринг в Києві

Шугаринг в Києві

Видалення волосся на шкірі за допомогою цукрової пасти має сьогодні неабиякий попит. І це не дивно. Адже шугаринг в Києві, у Львові, в Одесі та інших містах України привертає увагу потенційних клієнтів завдяки своєму дбайливому ставленню до шкіри. Він не лише зберігає її здоровий та красивий вигляд, але й насичує природними мікроелементами. Про користь шугарингу для шкіри розповімо далі. 

У чому користь

Натуральний склад пасти 

Паста з цукру, яка використовується під час проведення шугарингу, містить у своєму складі лише натуральні елементи. Серед таких виділяють: підготовлену воду, цукор, лимонний сік. Тобто жодних барвників, штучних ароматизаторів та хімічних елементів.

Натуральний склад пасти дозволяє її використовувати на різних типах шкіри, зокрема на чутливій та схильній до подразнення. Шугаринг не викликає алергічних реакцій. 

М’який пілінг

Шугаринг не тільки здатен видалити волосся, але й забезпечити шкіряному покрову ефект м’якого пілінгу. Цукрова паста захоплює не лише волоски, але й ороговілі частинки шкіри. Це сприяє її природному оновленню. Вже після першої процедури з видалення волосся за допомогою цукрової пасти, шкіра стає більш м’якою на дотик та гладкою. 

Відсутність подразнення

Видалення волосся за допомогою цукрової пасти також практично без травматичне для шкіри, на відміну від багатьох інших методів епіляції. Адже наносять пасту проти росту волосся, а видаляють її за ростом волос. Такий підхід мінімізує ризик отримання травм шкірного покриву. Оптимальне рішення для очищення шкіри на чутливих ділянках тіла, зокрема у зоні під пахвами та у зоні бікіні.  

Відсутність вростання волосся

Шугаринг практично нівелює появлення врослих волосків. Адже вони видаляють за напрямком їх росту. Це зменшує запалення фолікул росту волосся й попереджає його потенційне зростання до шкіри. 

Якщо проводити шугаринг систематично, волоски з кожним разом ставатимуть більш слабкими та тонкими. Ризик їх подальшого вростання у шкіру буде зводитись практично до 0% 

Тонізування

Крім зазначених вище факторів, шугаринг позитивно впливає на процес тонізування шкіри. Завдяки використанню цукрової пасти з натуральних елементів, пацієнт салону краси отримує наступні переваги під час проведення шугарингу:

Висновок 

Шугаринг підходить для застосування на будь-яких ділянках тіла, зокрема на обличчі, на ногах та руках, у зоні бікіні. Цей метод очищення від надокучливого волосся на тілі підходить навіть для володарів тонкої та ніжної шкіри. 

Тривалий результат може сягати 3-4 місяців після проходження повного курсу. Кількість процедур в одному курсі шугаринга визначається індивідуально. Багато чого залежить від фізіологічних особливостей організму клієнта, а також від обраної ділянки тіла.

Exit mobile version