Ролик бічної штори в системі натяжки тенту причепів, напівпричепів, фургонів

Ролик бічної штори 35,2*40*124,5 в системі натяжки тенту причепів, напівпричепів, фургонів є головною складовою. Для повноцінного використання цього елементу знадобиться спрямовуючий профіль. Таке поєднання організує надійну конструкцію з тенту. Довільного складання полотна не станеться. Горизонтальні направляючі приймають легку ходу бічної штори. Поодинокі або подвійні роликові механізми цьому активно сприяють. Навантаження/розвантаження здійснюється у прискореному режимі.

Якщо передбачувані навантаження значні, то споруджують подвійну тентову конструкцію. Послуги вантажоперевезень завжди повинні бути ефективними. Діаметр роликів буває різним. Відкритий або закритий тип механізмів також впливає на якість обслуговування і зовнішній вигляд техніки.

Для досягнення ідеального сценарію доставки товару або вантажу застосовується ролик бічної штори 37,5*29*127. Ця деталь несуттєва сама по собі, але в механізмі натягу тенту вона незамінна. Завдяки їй товар, що доставляється одержувачу, зберігає свій стан і кількість. Він захищений, тому благополучно ввозиться у місце призначення. Маючи конкретні розміри, деталь кріпиться за своїм прямим призначенням. Тільки так повністю розкривається закладений у неї потенціал.

Якщо Ви зацікавлені у придбанні якісних комплектуючих та фурнітури для вантажних авто, звертайтесь до компанії «Комтранс Україна». Будемо раді співпраці.

От admin