Анастасія Гаврильченко відправила допомогу бійцям ЗСУ з Німеччини

Чемпіонка України Анастасія Гаврильченко підтримує наших захисників з перших днів повномасштабного вторгнення. У своєму блозі в Instagram спортсменка поділилась новими світлинами та відеоматеріалами з німецьким екіпіруванням для бійців ЗСУ. Цього разу на передову відправляються берці, армійські спальники та рюкзаки. Крім того, блогерка Анастасія Гаврильченко відзвітувала про передачу автомобіля та тепловізора бійцям Збройних Сил. 

Це не перший раз коли срібна призерка Чемпіонату світу з рукопашного бою та п’ятиразова чемпіонка України з тхеквондо Анастасія Гаврильченко допомагає захисникам. Раніше у своєму блозі вона ділилась світлинами з тактичними рукавицями, бафами, наколінниками та медикаментами, які відправила ЗСУ та українцям. 

Тхеквондистка Анастасія Гаврильченко також допомагає українським біженцям. Вона є власницею СПА-комплексу в Німеччині, де надала робочі місця б’юті-майстрам, які були вимушені виїхати з рідного дому. Анастасія Гаврильченко допомагала українцям оформити всі необхідні документи, щоб вони мали змогу отримувати фінансову допомогу. Також вона надала прихисток понад 30 українцям з окупованих територій.

Блогер Анастасія Гаврильченко вже зробила величезний внесок в перемогу України і на цьому не зупиняється.

От admin